sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Musta huhtikuu

Kun tämän blogin sain lopultakin aloitettua niin tarkoitus oli, että laitan tänne kuvan ja vaikka vaan lyhyenkin tekstin käsitöistä sitä mukaa kun ne valmistuvat.

No, edellinen päiväys oli 3 kk sitten,  eli ei ihan suju tämä päivitys niin kuin ajattelin.

Värihaasteeseen osallistuminen innosti aloittamaan tämän blogin, joten yritän edes niitä töitä tänne laittaa.

Huhtikuun väri oli MUSTA vaikka ei olekaan ihan oma lempiväri.

Ajattelin ensin että neulon vanhimmalle pojalle mustan neuleen, mutta poika totesi että ihan kiva ajatus mutta kun tällä hetkellä vaatteet kulkee repussa ja maailmalla niin ehkä villapaita ei ole ihan kätevin pakata mukaan....

Sitten päätin viimeistellä jo joulukuussa aloittamani pitkän mekon. Tosin nyt kun näitä (melkoisen huonolaatuisia) kuvia katselen niin enemmänhän mekossa näyttää olevan punaista ja vihreää kuin mustaa. 
Mekon kaavat löytyi ikivanhoista Suuri Käsityölehdistä - mulla on niitä pino vuosilta 1996-2005 :). Yhdistelin kahdet eri kaavat, ja sit vähän muokkasin itselle sopivaksi. Mekkoon oli tarkoitus ensin laittaa hihat kun ajattelin että tulee käyttöön talvella 😀. Kangas on sellaista elastista, ei ehkä ihan parasta mekkoa ajatellen. Olen vähän laiska ja kärsimätön kun teen itselleni vaatteita - pitäisi olla heti valmis. Yleensä sitten käytän niitä kankaita & lankoja mitä kaapeista löytyy. Eikä siinä aina tule mietittyä ihan loppuun asti että onko tämä nyt just paras materiaali tähän käyttötarkoitukseen. Joskus sitä sit harmittaa kun ei lopputulos olekaan ihan sitä mitä ajattelin :D.
 
Tähän mekkoon olen tosi tyytyväinen. Mekko menee päälle ilman vetoketjua/nappeja, istuu todella hyvin ja tuntuu mukavalta päällä.
Lempimekko tälle kesälle 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti