lauantai 1. heinäkuuta 2017

Villasukkia, uusia ja vanhoja


Nämä villasukat kudoin muutama vuosi sitten ja ovat olleet talvisin melkein päivittäisessä käytössä. Niitä on myös paikattu jo useaan otteeseen. Taidan hiihtää sukkani puhki kun eivät kestä kovin kauaa.

Nyt oli reikiä jo vähän siellä täällä ja arvelin että jos vaan paikkaan niin tovin päästä on uusi reikä jossain. Niinpä neuloin kaksinkertaisesta langasta (onneksi sitä oli vielä jäljellä, joku Novitan lanka jonka löysin mökkireisulla kyläkaupasta) tuollaiset näppärät pohjalliset :). Yritin neuloa kohtuu tiukkaa, toivottavasti kestävät pidempään ennen kuin kuluvat puhki.

Hassua muuten kun mun mielestä nämä ovat keltaiset sukat ja oikeastihan ne ovat kirjavat. Vissiin kun tuo keltainen ei ole ihan mun väri niin se sieltä pomppaa ekana esille. Muuten kyllä tykkään tosi paljon väriyhdistelmästä.Tyttäreni oli myös kuluttanut villasukkansa puhki. En ole näitä sukkia itse kutonut, tätini toi kerran tullesaan tuliaisina, joku jossain Rauman seudulla ne on tehnyt. Itse käytin niitä pitkään ja sitten ne jotenkin päätyivät tyttäreni matkaan :).

Leikkasin pois kärjet ja käytin jämälankoja uusiin kärkiin. Jälki oli vähän tiivimpää kuin itse sukka, mutta haitanneeko tuo :). Kestää ehkä pidempään.
 


Nämä sukat oli alunperin tarkoitettu äidille ja äidin siskolle (hulvattomat kaksoset <3). Mallina on ihana Dropsin Irish Dream ja lankana Drops Fabel ja joku toinen sukkalanka (vissiin saksalainen.... )

Kun en voinut matkanvarrella testailla kokoa niin näistä tuli aavistuksen verran liian kapeat nilkan kohdalta. Menivät toki jalkaan mutta sai hieman kiskoa. Ei niin mukava juttu. En sitten arvannut niitä antaa vaan sanoin että teen uudet hieman isommat..... Toivottavasti ensi talveksi saan aikaiseksi :D.

Nämä jäi sitten kotiin tuonne keittiön sukkalaatikkoon. Sieltä niitä saapi käyttää omat ja vieraat kun varpaita paleltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti